0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Fotobehang Modern - Abstract

Fotobehang Modern - Abstract

Fotobehang Modern - Abstract

Modern fotobehang is er in vele uitstralingen zowel abstract als natuurlijk.

De moderne fotobehang thema`s van deze tijd zijn bijzonder veelzijdig zoals levensgrote teksten, aparte structuren, complexe figuren, retro motieven en natuurlijk stenen wanden, betonnen muren, wolkenluchten en levensecht sloophout voor aan de muur.Modern - Abstract fotobehang

Fotobehang Modern - Abstract

Modern fotobehang is er in vele uitstralingen zowel abstract als natuurlijk.

De moderne fotobehang thema`s van deze tijd zijn bijzonder veelzijdig zoals levensgrote teksten, aparte structuren, complexe figuren, retro motieven en natuurlijk stenen wanden, betonnen muren, wolkenluchten en levensecht sloophout voor aan de muur.

     

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999. Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.be,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.be - de gróótste woonbeleving behang en raamdecoratie.

top