Disclaimer

Controleer het product na aankoop op fouten

Controleer na ontvangst van het product deze op eventuele fouten / afwijkingen voordat u het product gaat of laat verwerken.
Een product wordt uiteraard vergoed wanneer een klacht is gegrond verklaard, echter worden diensten (zoals bijvoorbeeld behangen of stofferen) nooit vergoed.

Beleving van kleur en dessin

kleurbeleving kleurverschil
Welke kleur heeft deze wand ?
Licht heeft een grote invloed op kleur
We trachten om kleur en dessin specificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen,
echter kunnen deze afwijken om o.a. volgende redenen:

  • Lichtinval. Beeldschermen kunnen zo goed mogelijk gekalibreerd zijn maar de werkelijkheid is helaas niet te kalibreren. Lichtinval heeft een hele grote invloed op kleur en de beleving daarvan. Zie foto hierboven.
  • Kleuren in omgeving. Een donkere vloer (en/of plafond) geeft een totaal andere nuance aan de wand en dan een lichte vloer. Ook de kleur van de omgeving is een belangrijke invloedrijke factor. Een rood bankstel heeft een andere invloed dan een grijs bankstel
  • Productie batch. De producten die wij leveren zijn trend gevoelig en worden daarom door de fabrikanten in kleinere batches geproduceerd. Zo wordt de voorraad en overhead klein gehouden wat kostenbesparend is voor fabrikant waardoor de prijs lager kan zijn. Het gevolg van kleine batches is dat er altijd wel kleurverschil zichtbaar is tussen de batches onderling. Zorg daarom dat u altijd voldoende besteld. Bij een nabestelling is het raadzaam om het gewenste batchnummer te vermelden, zodat wij kunnnen informeren of een product van een bepaalde batch nog leverbaar is.
  • Aangeleverd beeldmateriaal. Ook zijn we afhankelijk van het aangeleverd (beeld)materiaal opgemaakt in diverse kleurprofielen dat uiteindelijk bij levering kan afwijken in kleur. Het omzetten naar 1 kleurprofiel heeft namelijk ook altijd een afwijking.
  • Scherm instellingen. Dessins in onze webwinkel kunnen ook in kleur en dessin (motief) afwijken van het origineel in verband met uw
    beeldscherm- en of printer instellingen, zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, automatische kleurfilter tegen vermoeidheid, etc.
  • Overige factoren. Daarnaast zijn er nog andere factoren als structuctuur en glansgraad welke vanuit elke hoek een andere beleving heeft.

Elk van deze factoren kunnen afzonderlijk makkelijk een visuele afwijking veroorzaken.

Wij proberen kleuren zo goed mogelijk te omschrijven echter blijft het benoemen een benadering.
Wanneer u online een voor u passende kleurcombinatie uitzoek kan deze in werkelijkheid anders uitvallen.
Alle beschijvingen van kleur en kleurnamen geven een richting/nuance van kleur aan. Een kleurbeschijving is een perceptie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleent.
Het kan ook voorkomen dat bij het product op de website geen kleur(omschrijving) is vermeld.
Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur en/of dessin, raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur voordat u besteld/betaald.

Gratis Knipstalen

Omdat teleurstelling achteraf te voorkomen raden wij aan om indien mogelijk vooraf een gratis knipstaal van het product te bestellen, of het product te bekijken in onze showroom.
Voor een groot aantal producten bieden wij de mogelijkheid om een knipstaal te bestellen, dit staat dan vermeld bij het betreffende product.
D.m.v. een knipstaal kunt u vooraf de kleurechtheid, textuur en glansgraad exact bepalen en of deze geheel naar wens is.

Maatwerk

Daar wij maatwerk leveren (aangepaste hoeveelheid van een bepaalde batch) nemen wij geen producten retour welke speciaal per klant worden besteld. Dit geldt zowel voor de webwinkel als in onze showroom.
Zie ook retourneren.
Ons advies is om vooraf eerst een gratis knipstaal te bestellen of te bekijken in onze showroom.

Retourneren

Voorraad producten en foutieve producten kunnen zeker retour.
Voorraad producten worden in onze webwinkel aangeduid met een text als "vooraad artikel" en daarnaast een groen vinkje .

Algemene voorwaarden

Vermelding van prijzen en informatie op deze website is
onder voorbehoud van (typ)fouten en wijzigingen.

Aan onze webwinkel kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan om (beeld-) materiaal te
kopiëren, vermenigvuldigen en of te gebruiken zonder vooraf onze schriftelijke toestemming.
Naast onze toestemming is het verplicht om altijd en duidelijk de bron te vermelden, namelijk
kleurmijninterieur.nl

De inhoud van onze webwinkel kan ten alle tijd worden gewijzigd zonder u vooraf te informeren.
Overige voorwaarden zie onze pagina algemene voorwaarden.

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999.
Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.nl,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.nl - de gróótste woonbeleving behang en raamdecoratie.