0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Fotobehang, voor elke klant een fotowand !

Grote keuze in fotobehang, ook eigen foto mogelijk

Kleur mijn interieur heeft een gigantische keuze en heeft al 75 jaar ervaring op het gebied van behang en wandbekleding. Fotobehang is er in vele stijlen en thema`s. Abstracte en grafische afbeeldingen, veel schilderijen, maar je waant je ook met een fotowand ook zo aan het strand, in een oud fabriekspand, in de ruimte of bovenop een berg. Creëer je eigen illusie met bv een raam met uitzicht over zee of over een bos.

Fotobehang op maat gemaakt

Wij maken het fotobehang geheel naar wens van uw eigen foto of kies gratis uit de beeldbank. We maken het op maat, bewerken het, retoucheren het en passen kleur, details etc aan. Kies uit glad behang of met structuur, ultra mat, wasbaar of zelfklevend. Voor behang dat perfect wasbaar en kras- en stootvast moet zijn is er speciaal project fotobehang dat bovendien aan strenge brandnormen voldoet.

Gratis beeldbank met miljoenen beelden

Kies gratis een foto of illustratie uit de beeldbank of uit de museumcollectie die vervolgens naar wens wordt gemaakt. Zoals een industrieel pand, een bijzonder dier, een exotische plant, een mooi uitzicht of een bijzonder schilderij; het kan allemaal!

Fotobehang op maat gemaakt is heel mkkelijk aan te brengen omdat het voorzien is van een vliesrug en daardoor een maatvast product is. Niet meer inweken en geen behangtafel nodig. Behangen als een pro, bekijk de instructie video's

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom vindt u naast de 150 voorraad fotobehangen ook tientallen behangboeken in alle stijlen. Er zijn vele presentatiekamers met kamerhoge wanden waar u het fotobehang en gordijnen gecombineerd kunt zien om tot ideeën te komen. Deze presentatie maakt showroom uniek in heel Europa.

Laat u gratis adviseren door onze stylistes

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van het juiste fotobehang maar ook bijpassende kleuren en gordijnen voor de hele kamer. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte. We zullen het ook niet nalaten creatieve suggesties aan te geven.

Kom vrijblijvend voor advies naar onze showroom of bel/ mail vooraf voor een afspraak.

Merken

Klik hier om de collecties te bekijken van alle fotobehang merken.

Fotobehang - AG Design
AG Design
Fotobehang - Architects Paper
Architects Paper
Fotobehang - Arte
Arte
Fotobehang - Arte Contract
Arte Contract
Fotobehang - AS Creation
AS Creation
Fotobehang - Atlas Wallcoverings
Atlas Wallcoverings
Fotobehang - Behang Expresse
Behang Expresse
Fotobehang - BN Wallcoverings
BN Wallcoverings
Fotobehang - Casamance
Casamance
Fotobehang - Caselio
Caselio
Fotobehang - Coordonne
Coordonne
Fotobehang - Creative Lab Amsterdam
Creative Lab Amsterdam
Fotobehang - Dutch Wallcoverings
Dutch Wallcoverings
Fotobehang - Eijffinger
Eijffinger
Fotobehang - Elitis
Elitis
Fotobehang - Hookedonwalls
Hookedonwalls
Fotobehang - Ideal Decor
Ideal Decor
Fotobehang - Kek Amsterdam
Kek Amsterdam
Fotobehang - Khroma
Khroma
Fotobehang - Kleurmijninterieur
Kleurmijninterieur
Fotobehang - Komar
Komar
Fotobehang - Livingwalls
Livingwalls
Fotobehang - Mantiburi
Mantiburi
Fotobehang - Marielle Leenders
Marielle Leenders
Fotobehang - Merci
Merci
Fotobehang - Mindthegap
Mindthegap
Fotobehang - Noordwand
Noordwand
Fotobehang - Omexco
Omexco
Fotobehang - Onszelf
Onszelf
Fotobehang - Philipp Plein
Philipp Plein
Fotobehang - Piet Boon
Piet Boon
Fotobehang - Piet Hein Eek
Piet Hein Eek
Fotobehang - Rebel Walls
Rebel Walls
Fotobehang - Sandberg
Sandberg
Fotobehang - SoonSalon
SoonSalon
Fotobehang - Walltastic
Walltastic
Fotobehang - York Wallcoverings
York Wallcoverings
Fotobehang - Zoom
Zoom

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999. Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Producten op bestelling / Maatwerk producten

Kleurmijninterieur levert hoofdzakelijk producten op bestelling / maatwerk producten, herkenbaar aan het oranje vinkje. Daardoor is ons aanbod ook zo groot en de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De meeste producten worden doorgaans per bestelling geproduceerd danwel samengesteld. Of het nu gaat om behang, fotobehang, gordijnstof, plak of raamfolie, etc.
Een uitzondering daarop is onze showroom voorraad, herkenbaar aan het groene vinkje vermeld bij het product.

Gratis knipstaal

Omdat wij hoofdzakelijk maatwerk / op bestelling leveren maar u wellicht het product vooraf zou willen zien, voelen of anderzins beoordelen bieden wij de mogelijkheid om een gratis knipstaal te bestellen. Doorgaans staat onder het gewenste product een optie gratis knipstaal bestellen. Mocht deze er niet zijn dan is het altijd nog mogelijk om eerst te informeren of er toch een gratis knipstaal beschikbaar is. Indien dit niet het geval is informeer dan of het product als staal in onze showroom aanwezig is.
Voor een gratis knipstaal vragen wij een kleine vergoeding maar die krijgt u automatisch retour bij aankoop van het overeenkomstige product.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.be,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.be - de gróótste woonbeleving behang en raamdecoratie.