0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Welkom bij de gróótste woonbeleving in behang & raamdecoratie

Op zoek naar maatwerk raamdecoratie ?

Kleur mijn interieur heeft een enorme keuze en al 30 jaar ervaring op het gebied van raamdecoratie. Het assortiment omvat plissťs`s, dupli`s, rolgordijnen, horizontale jaloezieŽn, verticale lamellen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, duorolgordijnen, vlinderjaloezieŽn en shutters.

Onze zonweringproducten worden op maat geleverd. Voor elke ruimte en budget is er een passende zonwering in zowel transparante, dichte als verduisterende kwaliteiten. Met de diversiteit in merken bieden we zowel budget als zeer luxe opties.

Voor elk raam een (elektrische) oplossing

Ook voor bijzondere raamvormen, kiep-kantelramen, dakramen, serres, en kunststoframen waarin niet geboord mag worden zijn er tal van oplossingen. Vrijwel elk product kan ook elektrisch bediend worden. Dat kan per stuk als de bediening bv moeilijk bereikbaar is en ook zelfs voor het hele huis. Met de moderne technologie stuur je met je eigen smartphone alle zonweringen in je huis aan.

Meet en montage service

Onze stoffeerders kunnen bij technisch komen adviseren en inmeten zodat u er zeker van bent dat het zonwering perfect op maat zal zijn. Ook is het mogelijk om zonwering bij u komen monteren / installeren.

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom vindt u een grote presentatie van alle zonweringproducten. Bekijk de producten, de afwerkingen, de bedieningssoorten en test ze ter plaatse.

Laat u gratis adviseren door onze stylistes

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van de meest geschikte product voor uw ramen. Waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak, uw budget en zeker ook de functionaliteit van de zonwering.

Kom vrijblijvend voor advies naar onze showroom of bel/ mail vooraf voor een afspraak.